Pakopeli Kouvolassa

Huoneet

Huoneet tällä hetkellä

 
 

Salapoliisipalvelu Siltanen (2-6 pelaajaa)

Olette saaneet mystisen perinnön kaukaiselta sukulaiselta. Päätitte selvittää olisiko kyseessä kenties sittenkin jokin huijaus. Koska halusitte apuun ammattilaisen, valitsitte vauva .fi sivuston suositusten perusteella tehtävään Salapoliisipalvelu Siltasen. Alkuun kaikki meni hyvin ja tuntui että asia etenee, mutta yht’äkkiä Jalmari Siltasesta ei kuulunut mitään. Jokin ei nyt täsmää.

Peli soveltuu yli 7-vuotiaille pelaajille vanhempien seurassa. Isommat nuorisoryhmät – kuten synttärit – yli 10-vuotiaille, mukana vähintään yksi aikuinen.

Huone 105  (2-6 pelaajaa)

Huone 105, saavu sinne siis…

Näin ajatteli lauleskellen myös myyntimies Myrttinen useasti matkoillaan. Jo useita vuosia hän oli majoittui kaupungissa käydessään aina tässä samassa hotellihuoneessa. Erään vierailun jälkeen hänestä ei kuitenkaan kukaan kuullut mitään.

Menivätkö kaupat pieleen? Kuka on velkaa? Kenelle? Oliko Myrttisellä salainen elämä? Teillä on nyt tunti aikaa selvittää Myrttisen kohtalo.

Peli soveltuu yli 7-vuotiaille pelaajille vanhempien seurassa. Isommat nuorisoryhmät – kuten synttärit – yli 10-vuotiaille, mukana vähintään yksi aikuinen.

Varaa aika

Huoneen varaaminen on helppoa! Se hoituu Avoinna24 palvelun kautta.

1. ”Valitse palvelu” ja sen alta kuinka monta henkilöä on tulossa pelaamaan.

2. Valitse haluttu huone kohdasta ”PALVELUN TARJOAJA”

3. Valitse haluamasi päivä tai viikko ja näet vapaana olevat peliajat. Mikäli haluaisitte pelata muina kuin meidän vakio aikoina tai toivomaanne aikaan on alle 3vrk, soita meille 0503380076 tai laita sähköpostia kauppa@hupijajuhla.fi

4. Valitse peliaika

5. Kirjaudu sisään Avoinna24 palveluun tai rekisteröidy uutena käyttäjänä

Saat vahvistusviestin sähköpostiisi varatusta ajasta. Huomioithan peruutusehdot!