Huone-esittelyt

Salapoliisipalvelu Siltanen (2-6 pelaajaa)

 

Olet saanut mystisen perinnön kaukaiselta sukulaiselta. Päätit selvittää onko asia joku huijaus ja vauva .fi sivuston suositusten perusteella valitsitte tehtävään Salapoliisipalvelu Siltasen. Alkuun kaikki meni normaalisti ja tuntui että asia etenee, mutta yht’äkkiä Jalmarista ei kuulunut mitään. Jokin ei nyt täsmää.

 

 

 

Peli soveltuu yli 7-vuotiaille pelaajille vanhempien seurassa. Isommat nuorisoryhmät – kuten synttärit – yli 10-vuotiaille, mukana vähintään yksi aikuinen.

Huone 105  (2-6 pelaajaa)

 

Huone 105, saavu sinne siis…

Niin ajatteli myös myyntimies Myrttinen ja useasti. Jo useita vuosia hän oli majoittuneena aina tässä samassa huoneessa. Erään vierailun jälkeen hänestä ei ole kukaan kuullut mitään.

Menikö kaupat pieleen, kuka onkaan velkaa ja kenelle vai oliko Myrttisellä salainen elämä? Teillä on nyt tunti aikaa selvittää Myrttisen kohtalo

 

 

Peli soveltuu yli 7-vuotiaille pelaajille vanhempien seurassa. Isommat nuorisoryhmät – kuten synttärit – yli 10-vuotiaille, mukana vähintään yksi aikuinen.

Varaa aika

Huoneen varaaminen on helppoa! Se hoituu Avoinna24 palvelun kautta.

 

1. ”Valitse palvelu” ja sen alta kuinka monta henkilöä on tulossa pelaamaan.

2. Valitse haluttu huone kohdasta ”PALVELUN TARJOAJA”

3. Valitse haluamasi päivä tai viikko ja näet vapaana olevat peliajat. Mikäli haluaisitte pelata muina kuin meidän vakio aikoina tai toivomaanne aikaan on alle 3vrk, soita meille 0503380076 tai laita sähköpostia kauppa@hupijajuhla.fi

4. Valitse peliaika

5. Kirjaudu sisään Avoinna24 palveluun tai rekisteröidy uutena käyttäjänä

 

Saat vahvistusviestin sähköpostiisi varatusta ajasta. Huomioithan peruutusehdot!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.