Huone-esittelyt

Vankiselli Kouvola (2-5 pelaajaa)

 

Löydät itsesi kavereiden kanssa vankisellistä Kouvolasta. Olet varma, että nyt on tapahtunut joku väärinkäsitys. Kuulit kuitenkin viranomaisten puhuvan, että varmat näytöt syyllisyydestä löytyvät kyllä. Epäilet että joku aikoo lavastaa teidät syyllisiksi.

 

Olet myös kuullut että tästä vankisellistä on joskus karannut yksi ”Pena”, joka on jättänyt pakoreitin mahdolliseksi myös muille. Nyt teillä olisi tunti aikaa selvittää tie ulos sellistä ja sen myötä estää mahdollinen lavastaminen.

 

Pystyttekö te seuraamaan Penan jalanjälkiä?

Peli soveltuu yli 10-vuotiaille, vanhempien seurassa.

Huone 105  (2-6 pelaajaa)

 

Huone 105, saavu sinne siis…

Niin ajatteli myös myyntimies Myrttinen ja useasti. Jo useita vuosia hän oli majoittuneena aina tässä samassa huoneessa. Erään vierailun jälkeen hänestä ei ole kukaan kuullut mitään.

Menikö kaupat pieleen, kuka onkaan velkaa ja kenelle vai oliko Myrttisellä salainen elämä? Teillä on nyt tunti aikaa selvittää Myrttisen kohtalo

 

 

Peli soveltuu yli 7-vuotiaille pelaajille vanhempien seurassa. Isommat nuorisoryhmät – kuten synttärit – yli 10-vuotiaille, mukava vähintään yksi aikuinen.

Varaa aika

Huoneen varaaminen on helppoa! Se hoituu Avoinna24 palvelun kautta.

 

1. ”Valitse palvelu” ja sen alta kuinka monta henkilöä on tulossa pelaamaan.

2. Valitse haluttu huone kohdasta ”PALVELUN TARJOAJA”
– Vankiselli-peliä voi pelata enintään 5-hengen ryhmällä, jos valitset 6-7 pelaajaa näyttää kalenteri vain Murhamysteerin vapaat ajat.
– Mikäli teitä on yli seitsemän (Murhamysteeri), valitkaa ryhmäksi 6-7hlö ja ”lisäpalvelut”-kohdasta kohdasta oikea määrä lisähenkilöitä

3. Valitse haluamasi päivä tai viikko ja näet vapaana olevat peliajat. Mikäli haluaisitte pelata muina kuin meidän vakio aikoina tai toivomaanne aikaan on alle 3vrk, soita meille 0503380076 tai laita sähköpostia kauppa@hupijajuhla.fi

4. Valitse peliaika

5. Kirjaudu sisään Avoinna24 palveluun tai rekisteröidy uutena käyttäjänä

 

Saat vahvistusviestin sähköpostiisi varatusta ajasta. Huomioithan peruutusehdot!

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]